Bestelbus huren: voorbeeld van slim ondernemen

Een bestelbus huren kan voor een bedrijf handig en voordelig zijn. Als je een bestelbus nodig hebt, is het goed je eens te verdiepen in de voordelen van huren ten opzichte van kopen. Een aantal voordelen lees je hieronder.

Bestelbus huren: geen zorgen

Het grootste voordeel van het huren van een bestelbus is dat je geen zorgen hebt over onderhoud en APK. Als je een bestelbus huurt is hij als het goed is, goed onderhouden en APK gekeurd. Ook over de kosten van keuringen en onderhoud hoef je je niet langer druk te maken. De verhuurder levert je een bus waarop je kunt vertrouwen. Garage bezoek blijft je op deze manier bespaard en dat levert niet alleen geld maar ook tijd op.

Altijd het formaat aanpassen

In een bedrijf kan het soms handig zijn busjes van verschillend formaat te bezitten, maar dat is ook erg duur. Bij een verhuurder kun je verschillende formaten bestelbusjes huren. Je kunt per maand, per week of zelfs per dag bekijken wat je nodig hebt voor het vervoer van je goederen. Dit bespaart kosten en het geeft je als ondernemer een grote mate van flexibiliteit.

Niet alleen goederen

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat je voor een bepaalde opdracht iet alleen goederen moet leveren, maar ook de manschappen. Dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een bestelbusje te huren met een dubbele cabine. Hierin kun je naast goederen ook meerdere passagiers vervoeren. Zo kun je met één bus naar de plaats van bestemming. Goedkoop en ook nog eens milieuvriendelijk.

Let wel even op

Voordat je een bestelbus huurt is het belangrijk dat je je goed verdiept in de diverse verhuurbedrijven. Wat moet je vervoeren en waarheen zijn vragen die je je vooraf moet stellen. Vergelijk verhuurbedrijven met elkaar en bepaal welk bedrijf het beste ;past bij jouw doel.  Ook niet onbelangrijk: niet iedereen mag elke bus besturen. Voor grotere busjes heb je een rijbewijs C nodig. Informeer hier ook goed naar.

Als je je goed laat informeren kan het huren van een bestelbus je veel voordelen opleveren. Zoek een bedrijf dat bij jouw onderneming past en probeer het eens uit.