bestforu.nl

Alleen het beste voor je voeten: Birkenstock

Birkenstock

Kijk. Voor je voeten wil je alleen het allerbeste. Want je voeten zijn – letterlijk – de basis van je lijf. Als je voeten niet goed voelen of zelfs pijn doen, heeft dat zijn weerslag op de rest van je lijf. Je heupen, je rug en zelfs je hoofd kunnen last krijgen van zere voeten. Om dat te voorkomen kies je natuurlijk voor het beste schoeisel. Kijk eens naar Birkenstock. Deze slippers en sandalen zijn misschien niet heel hip, maar Birkenstock kan een hoop ellende voorkomen. En Birkenstock kan er voor zorgen dat jij toch net dat extra stuk kunt lopen.

Birkenstock alleen op vakantie?

Omdat het weer in Nederland nog wel eens te wensen overlaat, kan het zijn dat je je Birkenstock alleen draagt tijdens je vakanties (in het buitenland). Maar wist je dat je deze sandalen en slippers ook heel goed in huis kunt dragen, het hele jaar door? Want door het goede voetbed van Birkenstock krijg je geen koude voeten. Je doorbloeding is perfect. Daarom: trek in de winter je snowboots uit zodra je binnenkomt en trek een paar slippers van Birksenstock aan. Vergeet niet je sokken uit te doen, want dat is natuurlijk geen gezicht.

Birkenstock voor mannen en vrouwen

Al denk je bij slippers eerder aan vrouwen dan aan mannen, toch is Birkenstock ook een uitgelezen merk voor mannen. Door de stevige zolen en stoere kleuren met gespen kunnen ook mannen hierop prima voor de dag komen. En dat is weer goed nieuws voor de knieën, heupen en ruggen van diezelfde mannen. Want door het goede voetbed worden ook deze onderdelen van het mannenlijf perfect in balans gebracht. Veel vrouwen lopen dagelijks in hun werk op sandalen van dit merk. Bijvoorbeeld bij beroepen waarin veel gelopen wordt, zoals in de verpleging of verzorging, is dat echt ideaal. Toch kiezen mannen vaak nog voor sneakers. Zij kunnen natuurlijk ook beter overstappen.

Birkenstock voor kinderen

Het is belangrijk dat de schoenen die je je kinderen aantrekt goed passen, comfortabel zijn en goed zorgen voor kindervoetjes in ontwikkeling. Birkenstock heeft al sandalen en slippers voor de hele kleintjes die net leren lopen. Al vanaf maat 24 kan je er voor zorgen dat je kindje fijn kan (leren) lopen en daarbij geen pijn oploopt in gewrichten. Natuurlijk zijn de slippers en sandalen voor kinderen van dezelfde kwaliteit als die voor volwassenen, alleen zijn de kleuren wat speelser. Het blijven natuurlijk wel schoenen voor kinderen.

Mobiele versie afsluiten