bestforu.nl

De mooiste spullen voor je bruiloft receptie

Bruiloft receptie

Als je je bruiloft receptie aan het plannen bent, wil je natuurlijk dat alles perfect is. Dit wordt zo’n bijzondere dag, dat je wilt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Voor je bruiloft receptie is het dan slim om goed op tijd te gaan kijken wat je wilt. Bijvoorbeeld qua gastenboek. Want ook dat moet natuurlijk helemaal in de stijl van je bruiloft receptie zijn. Misschien heb je wel een thema, dan kun je je accessoires daarop aanpassen. Maar er is zoveel te verkrijgen… Hoe maak je de keuze?
Bruiloft receptie

Je bruiloft receptie in een thema

Kies je voor een compleet doorgevoerd thema als “Country” of “Royal Wedding” dan is het wel van belang dat je de accessoires daar ook op afstemt. Dit zodat het duidelijk is en blijft wat het thema is. Dus van de bloemstukken op tafel tot de pen waarmee je het gastenboek laat tekenen, alles moet op jouw bruiloft receptie perfect passen. Gelukkig kun je hiervoor online heel veel spullen vinden. Het voordeel is ook dat je rustig kunt rondkijken en de beste artikelen even kunt opslaan. Zo kun je een week later nog een keer kijken of ze echt geschikt zijn voor jouw bruiloft receptie en of je ze nog mooi vindt.

Je bruiloft receptie in een bepaalde kleur

De kleur van je bloemen, de tafelkleden en de dresscode van je gasten kan een flink stempel drukken op je bruiloft receptie. Om het kleurthema tot in perfectie door te voeren, kies je natuurlijk ook voor een gastenboek en pen in jouw kleur. Maar ook de champagneglazen kun je perfect aanpassen aan jouw thema.

Foto’s op jouw bruiloft receptie?

Het is steeds gebruikelijker om je gasten te vragen hun mobiel in de tas of jas te laten. Zo komen er niet alvast foto’s van jou en je kersverse echtgeno(o)t(e) online. Mensen willen dit steeds vaker zelf in de hand houden. En met recht natuurlijk. Toch is een bruiloft receptie de uitgelezen kans om lekker veel foto’s te (laten) maken. Natuurlijk heb je een fotograaf ingehuurd die de perfecte plaatjes weet te schieten, maar hoe leuk is het om toch de gasten zelf een stukje van de regie in handen te geven. Hiervoor kun je wegwerpcamera’s op de verschillende (sta-)tafels leggen. Zo krijg je na het ontwikkelen en afdrukken van de foto’s dingen te zien die je tijdens je grote dag nooit zijn opgevallen. Hartstikke leuk en niet eens zo duur.

Mobiele versie afsluiten