Met private lease rij je in de auto die jij wilt

Wanneer je in een leaseauto van de zaak gaat rijden, heb je in veel gevallen niet echt de keuze qua merk, model en kleur. Je wordt meestal verplicht om een bepaald type auto te kiezen, dat is vaak omdat er stickers op geplakt moeten worden. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de herkenbaarheid van een bedrijfsauto. Kies je echter voor private lease, dan is de volledige keuze aan jou. Jij bepaalt welk merk je wilt rijden, welk type, welke kleur én welke uitvoering. Zo kun je met private lease echt precies die auto rijden die jij wilt.

Een private lease auto is perfect voor jouw gezinssituatie

Je kunt elke private lease auto kiezen die je maar wilt, natuurlijk rekening houdend met je budget. Ben je single of alleen met een partner, dan kun je je echt eens uitleven op de site bij het uitkiezen van je private lease auto. Kies je voor een sportieve tweezitter met open dakje? Wil je een stoere terreinwagen? Bijna alles is mogelijk. Wanneer je een gezin hebt, waarvan de kinderen nog in kinderzitjes moeten zitten, dan is het wel handig om een wat ruimere auto te kiezen. Je wilt dan een private lease auto waar je behalve de kinderen en de zitjes ook de luiertassen en het speelgoed in kwijt kunt. Ook dat is mogelijk.
Private lease

Kies de private lease auto die bij jouw hobby past

Stel, je speelt contrabas. Dat is nogal een gevaarte dat je niet zomaar even in ieder auto kunt prakken. Want zo’n contrabas is ook nog eens heel erg kwetsbaar. Je hebt dan echt ruim voldoende ruimte nodig. Kies dan voor een private lease auto waar je je instrument gemakkelijk in kunt leggen en weer uit kunt halen. Ben jij coach van het voetbalteam van je zoon of dochter? Dan is het handig om een auto te kiezen waar meer stoelen in zitten dan in een reguliere auto. Iedereen kan dan comfortabel en veilig zitten en fit aan de wedstrijd beginnen.

Met private lease kun je ook zakelijk rijden

Met private lease kun je behalve privé ook prima zakelijk rijden. Zeker wanneer je regelt dat je werkgever de kilometers die je aflegt voor je werk vergoedt. Want dat is het enige dat je zelf hoeft te betalen: de brandstof. Zo hoeft je werkgever je geen auto te geven, maar alleen een kilometervergoeding. Deze afspraken zijn over het algemeen prima te maken en vast te leggen.